Prijs beste presentatie en beste poster op DCRM 2022

11 november 2022

Tijdens het DCRM 2022 op 10 en 11 november jl. zijn ook nu weer de prijzen uitgereikt aan degene die de Beste (Free Paper) Presentatie heeft gegeven en aan degene die de Beste Poster heeft gepresenteerd.

Beste Presentatie

De prijs voor de Beste Presentatie van een Free Paper op het DCRM 2022 is gegaan naar Jennifer Welten. Zij presenteerde het onderzoek The effects of a blended care intervention in partners of patients with acquired brain injury – results of the CARE4Carer randomized controlled trial. 

Nadat Jennifer Welten op het DCRM 2019 de beste-poster-prijs ontving voor haar onderzoek en de 2e prijs won tijdens het ESPRM congres heeft ze nu ook de prijs voor beste presentatie op het DCRM 2022 gewonnen. Haar presentatie was helder, zelfs ingewikkelde tabellen weet ze op een begrijpelijke manier toe te lichten. De beantwoording van de vragen liet zien dat ze goed in de stof zit en al voorbereid was op een volgende stap in het onderzoek. Haar onderzoek is relevant voor zowel patiënten als partners met hersenletsel waarbij de analyse van hoog niveau was. Jennifer won met deze prijs een certificaat en een geldbedrag van 250 euro.

Beste Poster 

Aline Hakbijl won op het DCRM 2022 de prijs voor de Beste Poster met de poster getiteld Applicability of AO Spine PROST (Patient Reported Outcome Spine Trauma) in people with a motor-complete spinal cord injury.

De jury waardeerde de heldere en enthousiaste pitch van Aline; het maakte nieuwsgierig. De presentatie bij de poster was eveneens helder en enthousiast. Het onderwerp lijkt in eerste instantie niet heel speciaal. Maar de jury vond de poster toch erg relevant, vooral omdat het onderzoek een mooi voorbeeld is van het inspelen op de afstemming tussen verschillende medische specialismen. Aline won met deze prijs een certificaat en een geldbedrag van 100 euro.
Helaas was Aline tijdens de prijsuitreiking niet aanwezig, zodat haar supervisor Marcel Post de prijs in ontvangst nam.

Meer nieuws