Colloquium 2023

  • Online
  • Dit evenement is afgelopen
Bekijk fotoalbum

Colloquium 2023

Op vrijdag 21 april 2023 organiseerde de VRA het online Colloquium 2023 met als thema: ‘De gelukkige dokter’. Een kijkje achter de schermen van dit online event:

Hoe word en blijf je een gelukkige dokter? Of je nu beginnend arts in opleiding bent of al jarenlang werkzaam bent als revalidatiearts; werken als dokter in een complexe en sterk veranderende omgeving vraagt veel van je. Als dokter van de toekomst draait het om zingeving en compassievol medisch leiderschap, allang niet meer alleen om medisch-inhoudelijke kennis.

Maar hoe blijf je compassievol zorgen ondanks hoge werkdruk, administratielast en op de loer liggende stress? Tijdens dit congres werden via plenaire sessies en workshops kennis en handvatten gegeven over hoe je je werkgeluk kunt vergroten. 

Daarnaast was er op het Colloquium ruimte voor wetenschappelijk onderzoek tijdens de free paper sessies en was er tijd om verschillende sponsoren te ontmoeten tijdens een lunchsessie of in de stands.

Revalidatieartsen, artsen in opleiding, onderzoekers en andere zorgprofessionals waren van harte uitgenodigd om dit online congres bij te wonen.

Namens het VRA bestuur,
Anne Marie ter Steeg en Casper van Koppenhagen